Tacksamhet. Det är vad jag känner efter den senaste (lång)helgen. Tacksamhet, lugn och lycka.

Att ha fått spendera dagarna tre i löparskorna, njuta av underbar natur och fantastiskt sällskap, ger en ljuv eftersmak.

Jag är så tacksam över min kropp som låter mig leva och uppleva livet, och att jag hittade löpningen som gett mig så många fantastiska upplevelser i livet, och lett till att jag träffat så många fantastiska människor.

Tre av dessa människor jag träffat tack vare löpningen är Alexandra, Coyntha och Carina som jag spenderade helgen med i Höga Kusten. Så starka, så härliga och så fulla av visdom. Visst är det underbart hur man kan lära sig av varandra, och inspirera andra – oavsett om det handlar om träning, hälsa, miljötänkande eller något annat.

Dessutom blev träningsvärken inte alls lika illa som jag trodde, och i dag, tisdag, känner jag i stort sett ingenting. Kanske tack vare att jag till exempel cyklat till jobbet och gått promenader med hunden – aktiv återhämtning.

Nu längtar jag efter mitt tält som är på väg, och efter alla nya små äventyr som väntar på vägen mot det stora äventyret!