Älgfärsbiff med bulgur och sallad

I dag har jag stått i köket hela eftermiddagen. Till middag blev det älgfärsbiffar med bulgur och sallad till. Receptet tog jag från ICA:s Billiga Veckan, bytte bara ut färsen till älgfärs, uteslöt lök, tog vanlig senap och valde vanlig paprika i stället för köpt grillad i burk. Dessutom tog jag ungefär hälften så mkt brieost, tyckte det var lite väl mkt.. Blev iaf väldigt gott! Gick även hem hos maken, och sonen gillade verkligen bulgur 🙂

Har även förberett müsli som jag ska rosta i ugnen, men än så länge är tjälknulen där. I morgon blir det tjälknul (gjord på älg såklart) med hemmagjord potatissallad till middag.

Ska bli spännande att se hur den hemmagjorda müslin blir, hoppas att den blir bra! Den innehåller rågflingor, havregryn, solrosfrön, linfrön, kokosflingor, råsocker, matolja och russin. Låter (och luktar) gott iaf!

I morgon ska jag börja med plankan, armhävningar och benböj. Ska bli kul! Bara jag kommer ihåg att göra det.. 🙂

Ha en härlig söndagkväll! Det ska jag, jag ska på kvällsprommis med hunden, skönt 🙂