Anmäld: Cykelvasan 30 och Ultravasan 45

Mitt äldsta barn blev 8 år i år, och han har längtat efter den åldern bland annat för att man då får cykla Cykelvasan 30. I år kunde vi alltså äntligen anmäla oss till det och den 11 augusti cyklade jag, maken, sonen och sonens kusin de 32 kilometrarna från Oxberg till Mora. Och så kul vi hade!

Inga klagomål från barnen, inget ”jag är trött” eller ”är vi framme snart”, bara kul! Så vi bestämde redan där och då att det skulle bli en tradition och att vi skulle anmäla oss till nästa år igen. Då hade dock barnen ett önskemål om att vi skulle starta i en tidigare startgrupp för att det var så jobbigt att stå och vänta på att få starta 😛 Eftersom att man delas in i startgrupp efter anmälningsdatum (i alla fall var det så i år) har vi alltså anmält oss i dag då platserna släppts och hoppas få starta tidigt 🙂

Kusinens resterande familj (utom yngsta som, liksom vår yngsta, får vänta några år till) ville också vara med så nu är vi ett gäng på 8 personer som är anmälda till Cykelvasan 30 den 12 augusti 2018. Ska bli superkul!

Jag tog dessutom ett steg närmare mot en dröm jag har. Jag skulle vilja springa Ultravasan 90 (bland annat), men eftersom att mina knän jävlats en lång tid nu ligger det ju lååångt bort i planeringen. Men på Ultravasan 45 har de ändrat så att man har 11 timmar på sig att klara de 45 kilometrarna. Alltså kan jag ju varva gång och löpning och ändå ta mig i mål. Så jag slog till och anmälde mig dit också! 😛

Så nu har jag en del att se fram emot nästa år!

Först ska jag dock bli kvitt förkylningen jag dragit på mig så att jag kan fortsätta träna efter mitt program. Har i alla fall ingen feber eller halsont (peppar, peppar) utan det är mest snuva. Blir dock inget maxpulstest i morgon som tänkt, men hoppas kunna vila bort det till på tisdag-onsdag i alla fall så kör jag maxpulstest på torsdag.

Ha det gott allihopa, och hoppas vi ses i Mora nästa år! 😉