Anmäld till VårRuset och Stockholm Halvmarathon!

Så där ja! Då var anmälan till VårRuset och Stockholm Halvmarathon klar!

VårRuset blir en lagom uppvärmning på säsongen. Och Stockholm Halvmarathon är slutmålet på den här säsongen. Som det ser ut nu i alla fall, man vet ju aldrig.

Förra året sprang jag ju VårRuset när jag var lite halvkrasslig, men det blev ändå personbästa på 28:09. Senare slog jag det på träning och mitt personbästa på 5 km är nu 27:18. Hoppas kunna slå det nu, men vi får väl se!

Tjoho, det ska bli så skoj! Lite extra kul var det också att kunna skriva en siffra i rutan bredvid “Antal tidigare genomförda Stockholm Halvmarathon” (även om siffran bara var en 1:a).

Jag hoppas även kunna kapa mer på mitt personbästa på halvmarathon vilket nu är 2:06:55. (Lyckas jag undvika håll den här gången så är ju det gjort hur lätt som helst.) Inte för att jag kommer träna på något speciellt program för att nå det utan för att jag kommer träna och ha kul. Och för att jag har sprungit två halvmarathonlopp nu och vet hur det är. Och för att jag trots allt tränat för halvmarathon i snart tre år, även om jag haft upphåll (totalt 13 månader) och fått börja om två gånger. För varje gång jag börjar om har jag trots allt lite kortare startsträcka. Så nu jäklar vill jag under 2 timmar!

Men först, hänga upp nytvättade löparkläder på tork och så den viktiga sömnen. God natt!