Lisa Kriga
Dröm stort, Sikta högt

Äventyr

Gröna Bandet 2020

Jag ska springa Gröna Bandet hösten 2020 tillsammans med Rusk, vår lapska vallhund. Vi kommer att börja springa från Treriksröset den 15 augusti och planerar komma fram till Grövelsjön 30(+) dagar senare. Här kan du följa vägen dit, kantad av så väl löp- och styrketräning som träning på att läsa karta och kompass, sätta upp ett tält i dåligt väder och att vänja kroppen att springa med 10 kg packning.

Läs inlägg om Gröna Bandet 2020

Korta äventyr

Här hittar du korta äventyr, till exempel lopp eller helgäventyr. Det kan även vara en del av ett större äventyr.

Läs inlägg om Korta äventyr

Tidigare äventyr

Tidigare äventyr

Göta Kanal Run 2019

Den 4-9 juni kommer jag att delta i ett löparäventyr som heter Göta Kanal Run. Under denna tid kommer jag och 24 andra utvalda deltagare springa ca 5 maraton på 5 dagar, med start i Sjötorp den 5 juni och målgång i Mem någon gång under eftermiddagen den 9 juni. Alla deltagare ska även hålla vart sitt campfire talk, och det kommer hända stora som små saker längs vägen. Här kan du följa mig i mina förberedelser inför äventyret.

Läs inlägg om Göta Kanal Run 2019

Tidigare äventyr

10 månader mot 10 mil

I november 2017 till augusti 2018 tränade jag enligt det onlinebaserade coaching-programmet ”10 månader mot 10 mil” av Pace on Earth. Här hittar du mina inlägg från denna perioden.

Läs inlägg om 10 månader mot 10 mil

Tidigare äventyr

Kriga mot ALS 2016

Kriga mot ALS var en insamling för kunskap – för så väl allmänheten som forskning. Här hittar du inlägg som handlar om sjukdomen och kampanjen.

Läs inlägg om Kriga mot ALS 2016

ˆ