Brödtips med mera

Nu var det länge sen sist! Men jag har inte haft så mycket att skriva om. Har ju inte gjort så mycket. Går promenader med Storm, gör knipövningar och liiite plankan. Resten har inte blivit av. Jag glömmer hela tiden.. Men jag tar det med ro. Om drygt två veckor är det dags för efterkoll så efter det satsar jag på att komma igång med träningen på allvar!

Det har gått rätt bra med icke-småätandet. När jag blir sugen på nåt på kvällen blir det popcorn eller bär, eller kanske en macka om jag är hungrig. Visst, inte bra med mackor heller om man ska vara strikt, men det är jag ju inte 🙂

Har förresten bestämt mig för att jag ska köpa ett par nya jeans. Hade ju tänkt vänta tills jag tränat ett tag, men alla mina jeans är trasiga och det blir bara värre och värre så jag ger upp! Får väl se det som så att alla muskler jag kommer få gör att jag ändå inte kommer kunna ha så mycket mindre byxor 😉

I dag blev det bulgur och fläskkotletter till middag. Jag stekte kotletterna och lät dem puttra i grädde, salt, peppar (vit och svart) samt lite sambal oelek. Gjorde även en sallad med babyspenat, tomat, paprika och morot. Blev riktigt gott!

Vill även passa på att tipsa om ett gott bröd som är sockerfritt. Receptet har dessutom de flesta redan hemma utan att tänka på det. Nämligen havrebullar (eller vad det nu kallas) vars recept står på havregrynspaketet. Min man brukar baka det lite då och då, riktigt gott!

Men nu ska jag se Hotell Kantarell med sonen 🙂