Dans inställd

Jag har inte tränat sen dansen förra veckan. Har helt enkelt inte varit på humör med tanke på det jag skrev om i förra inlägget. Nu tänkte jag iaf sätta igång igen, men då blev dansen inställd. Typiskt. Nåja, på torsdag kör jag igång med löpningsprogrammet igen. Men jag hoppar tillbaks en vecka, dvs fortsätter […]

Jag har inte tränat sen dansen förra veckan. Har helt enkelt inte varit på humör med tanke på det jag skrev om i förra inlägget. Nu tänkte jag iaf sätta igång igen, men då blev dansen inställd. Typiskt.

Nåja, på torsdag kör jag igång med löpningsprogrammet igen. Men jag hoppar tillbaks en vecka, dvs fortsätter där jag slutade. Mina knän spökar fortfarande så de har nog behövt vilan men vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Kanske börja göra knäböj varje dag för att träna upp musklerna därikring?

Kosten har jag också halkat på… Fortfarande inte småätande, men det slinker ner mkt onyttigt ändå. Sorg och jag funkar lite så… Då äter jag kasst. Som en period i mitt liv när jag började universitetet och i stort sett levde på mackor, nikotin och alkohol i en termin 😛 Tja, jag var ingen alkis, kanske festade 3 ggr/vecka, men åt inte mycket ”riktig mat” heller så det var väl kanske ganska lika. Det berodde iofs inte enbart på nedstämdhet, men till stor del. Jag gick iofs ner ganska mkt och blev en liten pinne enligt många som inte sett mig på länge, så det kanske är en metod 😉

Nä skämt åsido. Nu ska vi äta fiskbullar till middag (riktigt hörde hur de flesta läsare nu fnös för sig själv 😉 ) nu när Johan jobbar kväll, sen blir det mys framför Bamsefilm med barnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *