Eller Polar RCX5??

Om jag har några läsare som inte kommer från min Facebooksida kan jag först säga att jag fick en kommentar på Facebook till mitt förra inlägg där min vän skrev att han, och många av hans vänner, har haft dålig erfarenhet av Suuntos kvalitet. Han rekommenderade Garmin som “alla verkar vara nöjda med” men skrev också att “Polar brukar också vara rätt bra”.

Så, jag fortsatte min jakt på pulsklocka igår. Garmin verkar vara omtyckta, MEN de är så himla stora och klumpiga verkar det som. Dessutom vet jag inte om GPS verkligen känns nödvändigt. Jag tänkte ju kunna använda klockan även som vanlig klocka och har man GPS drar det massor med batteri så man får ladda hela tiden. Jag har ju dessutom GPS i mobilen så jag kan ju köra till exempel Run Keeper också så ser jag hastighet osv där, eller så kan jag köpa till en footpod om jag vill se hastighet osv direkt i anslutning till det andra.

Den klocka jag är inne på nu är alltså Polar RCX5. Visst kunde jag köpa en billigare version, men jag vill inte köpa en för enkel heller så att jag måste köpa en ny sen. Det blir bara dyrare (och sämre för miljön) i längden. Plus att det blir lite extra motivation att träna så att inte pengarna är bortkastade 😉

Någon som har erfarenhet av denna klocka då??