Vilken härlig söndag! Det började med lite målning på altanen, innan vi begav oss iväg hela familjen. Vi ska ta oss ut på ett familjeäventyr varje helg, oavsett storlek. Denna helg blev det alltså ett besök till Högbo Bruk, med besök hos djuren, fika och strosande i den underbara miljön. Ett äventyr behöver inte vara så komplicerat!

Sedan blev det lite lek för barnen och lite mer målning innan vi skulle till svärföräldrarna på middag. Jag sprang som sagt medan resten av familjen cyklade. Eftersom att högra knät har fortsatt trilskas tog jag det väldigt lugnt. Efter ca 3-400 m kände jag av det lite så jag stannade till, gick lite och lunkade sedan. I bland fick jag sakta ner för att det inte skulle komma tillbaka, men efter ca 3 km slutade det spöka (medan vänstra kändes bra redan kring 1 km). Då var det väl uppsmort nog. På hemvägen kände jag inte av det alls, men tog det ändå lugnt eftersom att jag nyss ätit..

På onsdag ska jag till en naprapat som jobbat mycket med sportskador. Hoppas att han kan hjälpa mig hitta vad som är fel med knät så att jag kan komma igång med längre sträckor.

Nu ska jag i alla fall slappa lite innan läggdags. Trevlig kväll!