Ett år efter starten i Göteborg drömmer jag om nya äventyr

I går var det mors dag. Och då, precis klockan 9, var det även exakt ett år sedan jag startade min resa genom ALS-Sverige i Göteborg.

Min kära cykel – Kullan – som Team Sportia Gävle så generöst sponsrade mig med har på drygt ett år tagit mig mer än 200 mil. Varav ca 130 mil under Kriga mot ALS.

Förra året var tungt, och det här har inte heller varit någon dans på rosor så här långt. Men jag lär mig att kämpa i alla fall, tänker jag medan jag stångas med motgångarna.

Därför ska jag ta hand om min kropp. I morgon träffar jag exempelvis en personlig tränare som är expert på rehabträning och idrottsskador, och som bland annat har jobbat med elitidrottare i England. För nästa gång jag tar mig mellan Göteborg och Umeå vill jag göra det till fots.

Dream big – aim high.