Flås och bitterljuvt sällskap

Igår var det dans igen, premiär efter semestern. Jag hade inte missat så mycket för nu tränar vi mer på att få kvalitet på det vi gjort de första veckorna. Det innebar dock öven högre intensitet och högre krav på att tex gå lägre i hiphopen mm = jobbigare för så väl kondition och ben, och hjärna! 😉 Men oh så skönt när jag idag faktiskt har träningsvärk idag, både i rygg och ben, härligt!

Igår blev jag även väldigt inspirerad då jag hittade bloggen Springer för livet. Nåt sånt skulle jag också gärna göra i framtiden. Men en sak i taget… Först en mil under timmen.

På tal om det så har jag börjat ett nytt träningsprogram. Jag använder Runkeeper när jag springer och dom har ju börjat med träningsprogram, så eftersom att jag ändå funderade på att börja om från början bestämde jag mig för att testa. Smidigt att ha alla planerade träningspass färdigt inlagda. Så ikväll blev det första rundan. En kort tur (3,2km) som skulle springas långsamt. Eftersom att jag ju kört ett tag iaf testade jag att springa ett behagligt men inte långsamt tempo, det blev 6,41min/km. Jag är supernöjd med tanke på att det tempot förut var kanske 7,30min/km!

Dessutom… Jag har ju inte kunnat springa med Storm pga hans hjärta. Idag skulle han ha fyllt 6 år, istället hämtade vi hans aska. Dagen har varit otroligt tung… men det kändes faktiskt som om han var med mig på rundan ikväll. Säkert inbillning, men en skön sådan i sånna fall.❤