Första rundan med lite intervaller

Har nyss kommit in från en löprunda. Blev bara den vanliga på 4,2 km – dels pga regn (vilket iofs är skönt), dels pga att jag inte var helt taggad. Däremot körde jag lite intervallträning, typ.

Jag började som vanligt, men kilometer nr 2 testade jag springa lite snabbare för att se ungefär hur fort jag måste springa för att klara en mil på en timme. Jag sprang ändå för långsamt… 6,26 min/km.

Sen varvade jag mellan lite olika hastigheter resten av sträckan och avslutade med en spurt och sen gång sista ca 50 m.

Slutade iaf med rekordtid hittills (i år iaf) på 7,09 min/km. Ska fortsätta med intervallträning och även köra längre totalsträckor. Måste läsa på lite bara, det är lite nytt för mig med intervallträning.

Testade nya chockrosa jackan också, funkade finfint!

Nu svabba av verandan och så in i duschen!