Första skoldagen och fortfarande vila

I dag var det första dagen i skolan med kursen Anatomi och fysiologi med inriktning mot träning. Vi började med att gå igenom cellernas uppbyggnad, funktioner etc. Att det var kul är kanske att överdriva, men det känns viktigt att kunna grunderna innan man går vidare med resten så jag ser fram emot att lära mig mer om kroppens alla små delar!

Jag cyklade till och från skolan (drygt 7 km enkel väg), men så lugnt jag bara kunde för att inte anstränga mig. Fortfarande känns inte halsen bra, även om den inte gör ont heller. Morgon/förmiddag känns det liksom stramt, eller… nä jag vet inte hur jag ska beskriva det. Som att luftrören är påverkade. Men på kvällarna känns halsen bra. Vågar dock inte springa ännu…

Bara en vecka kvar nu, men jag vill inte göra något dumt. Hoppas hinna ett eller två pass innan det är dags, men vi får se. Det får bli vad det blir.

Lämna ett svar