God jul och gott nytt år!

Nu har tomten redan varit på besök, vi har hunnit ta en lugn dag efter julafton och nu ser vi fram emot ett nytt – förhoppningsvis bättre – år. Jag har även hunnit träna för första gången på nästan en månad.

Den 19 november sprang jag 4 km, sedan blev det lite styrketräning – bland annat ett roligt och tungt fyspass med Hemlingby löparklubb. Men efter det blev jag förkyld. En envis förkylning som gjorde att jag sprang första gången efter det på julafton. Även då blev det 4 km, och bäst av allt helt utan smärta!

Inte direkt hur man tänker sig julaftonslöpning, men härlig sol i alla fall.

Även om jag såklart önskar att det var snö och minusgrader var det härlig sol på himlen. Det gjorde gott för själen nu när det är som mörkast ute. Längtar tills solen skiner längre på dagarna igen, och då snön kommer för att stanna längre än några dagar.


Nu ser vi fram emot nästa år och hoppas att det blir ett bättre år än 2016, som minst sagt varit ett tungt år.. Vi har förlorat många vi älskar (och många stora artister och skådespelare), jag har varit skadad, vi har varit sjuka och vi har kämpat. Hårt.

Men vi håller oss flytande, och är på väg uppåt. 2017 ska bli ett bra år då vi äntligen kan klättra upp igen!

Jag har många saker jag hoppas kunna göra under året, till exempel att träna hund, och att skaffa hund igen! Att syssla mer med musik. Att träna med en skadefri kropp. Att göra mer själv – allt från saker vi äter till kläder vi har på oss. Att fixa till här hemma. Bland annat, och väldigt kortfattat. Delmål för mina drömmar. Och kom ihåg: Utan drömmar är man fattig.

Vi får se vad det blir av alla tankar och drömmar. Men blir det inte nu så blir det senare. Jag får ta ett steg i taget, eller hoppa några steg åt gången, beroende på ork och driv just för tillfället.

Nu önskar jag er i alla fall en god jul och ett gott nytt år! Och tack alla ni som bidragit till Kriga mot ALS!

Vi ses!

Med varma hälsningar

Lisa