Hej då bloggen!

Minns ni att jag sa att löpning till stor del kommer ersättas av något annat inom kort? Det något annat är roller derby, och i onsdags fick jag mina rullisar! Ett par perfekta Riedell Vixen, som gjutna för mina fötter! Dvs så där lagom trånga som de ska vara 😉 Åkte fram och tillbaka på gatan när jag kom hem efter att ha varit i stan på Sommarkväll i Gävle där Gävles nystartade Roller Derby lag Slobber Knockers (som jag är med i) och Borlänge Näsblod gjorde reklam för sporten. Där åkte jag också lite, första gången på år och dar (och INTE åkt mkt innan). Nu ska här övas övas övas för att jag ska klara av provet så snart som möjligt. Kanske om ett halvår?

I och med detta, och som en del i min “ta vara på tiden på rätt sätt”-plan här i livet, kommer jag att lägga ner denna blogg. Det är inte längre aktuellt med marathon och jag behöver använda tiden till annat. Så tack så mycket för denna tid, va kul att ni läst min blogg och hoppas ni tar vara på er!

Är det någonting jag lärt mig under det här (dryga) året är det att man kan bara man vill. Jag har verkligen blivit gladare, starkare och fått mer självförtroende av min träning. Den kommer absolut fortsätta – men med mindre löpning och mer rullskridskor och styrke. Det är ju trots allt träningen jag varit ute efter, inte att det ska vara just löpning. Och det här är bara SÅ kul! 😀

Ha det gott!!!