I måndags körde jag styrka och yoga, i tisdags cyklade jag hem från jobbet och i dag (torsdag) sprang jag hem. Inte mycket, men det är något i alla fall. Man får ta vara på de tillfällen man har att röra på sig!

Att lära sig ett nytt jobb – med en massa utbildning och fullproppning av information hela dagarna – tar verkligen på krafterna. Både fysiskt och psykiskt. Så att det kommer att bli lite träning dessa två veckorna är ju väntat, och planerat.

I måndags hade jag dock ingen lust ALLS, så det blev lite hattigt och fnattigt. Jag körde lite blandad styrketräning för över- och underkropp i 25 minuter, och sedan försööökte jag fokusera mig på yogan och stretchövningarna, men det blev något halvdant i 25 minuter. Nåja. Bättre än inget antar jag.

I tisdags cyklade jag som sagt hem, drygt 9 km. Maken cyklade in till jobbet, och sedan körde jag bil in, lämnade bilen på hans jobb och tog cykeln till jobbet och sedan hem. Perfekt! Då var jag minsann duktig och kom ihåg så väl cykelhjälm som reflexväst.

I dag glömde jag dock reflexvästen… Fy mig! Hade som tur var med mig en liten ficklampa i alla fall, men höll mig ändå på cykelväg så långt det gick. Och när det inte fanns någon sådan längre gick jag av vägen eller sprang utanför kanten när jag mötte bilar. Funkade det också (omän väldigt dumt och livsfarligt), även om det inte var riktigt lika smidigt 🙂

Blev i alla fall 9,5 km löpning på lite halvhalt underlag. Det har ju snöat till och från hela dagen (tjoho!), men ändå varit hyfsat varmt så det har ju inte blivit så mycket vitt (typiskt..). Klarade mig med mina mängdskor, även om jag så klart fick ta det lite försiktigt ibland.

I morgon ska jag troligen också cykla hem, och sedan blir det ett långpass löpning och styrka i helgen. Och stretching såklart.

Nåja, nu ska jag hoppa i säng och förhoppningsvis snart sussa gott. Hör då någon som redan sover gott i soffan 😉

Godnatt!