Jag har… pollenallergi?

I dag ringde jag hälsocentralen i och med att jag varit förkyld så mycket (lite snuva men främst retig hals/halsbränna, hosta osv), är så himla trött och troligen har förhöjd puls. Jag tänkte om det var någon vitaminbrist eller liknande. Hon trodde dock att det var pollen!

Jag trodde att man bara hade pollen om man hade röda rinnande ögon och ständigt forsande snuva, men tydligen är det vanligt att det sitter i halsen. Sköterskan sa att man blir trött av det, samt att eftersom att kroppen får jobba extra mycket så behöver ju hjärtat jobba hårdare = högre puls.

Förutom det redan nämnda med förkylningen, tröttheten och pulsen har jag även rätt dåligt ”vardagsflås” trots att jag tränar rätt mycket ändå och ett ”lock” i halsen som jag ständigt försöker hosta bort när jag springer. Så why not?

Klart att jag inte vill ha pollen, men det är ju jäkligt skönt om jag äntligen kan få en anledning till – och ett sätt att förhindra – denna nedgående spiral! Nu har jag i alla fall köpt medicin så jag hoppas hoppas kunna springa Vårruset i morgon!!

Håll tummarna för att jag har pollen!!!

Lämna ett svar