Jobbar på att använda upp klippkortet på gymmet

I dag blev det, för ovanlighetens skull, lite träning på gymmet. Jag har ju 8 gånger kvar på mitt klippkort (efter i dag 7) så jag åkte dit och cyklade i dag.

Det blev först ca 21 km cykling på ca 42 minuter, och sedan 20 minuters balans och yogaövningar i lugna rummet. Det är nog det längsta jag cyklat faktiskt! Känns ju lite lustigt med tanke på att jag om bara 6 månader ska cykla 10-13 mil om dagen, ca 8 dagar på ca 3,5 veckor. Och däremellan springa en jäkla massa… hahaha. Ja, det blir verkligen en upplevelse det här! Men det är skönt med ett mål att fokusera på mitt i allt elände.

Det jag behöver fokusera mest på när det gäller cyklingen är nog att lära rumpan tåla att cykla så mycket. Sen behöver jag så klart också träna upp benmusklerna mer också,men jag känner lite att 10 mil, det klarar jag på vilja och jävlar anamma 😛 Jag behöver ju inte cykla fort, bara jag kommer fram samma dag är det ju lugnt. Och konditionen är det inga problem med, den har jag ju från löpningen.

Men nu ska jag göra lite lasagne som vi ska äta till middag i morgon. So long!

PS. Det blir inte lika mycket skrivande i bloggen nuförtiden, jag hinner helt enkelt inte med. Det är så mycket som det är, med skola, jobb, två barn, träning etc. Och nu julen på allt det 🙂 Förut skrev jag efter varje pass men nu är det ju ett eller flera pass nästan varje dag så det blir svårt att hålla det. Men jag skriver när jag hinner. Instagram uppdaterar jag oftare då det är ett enklare forum och lätt att bara ”kasta upp en bild”.