Lugnt men kort

I morse när jag vaknade var jag lite snuvig och kände mig rätt sliten. På schemat stod långpass, ca 15 km, men jag ville inte köra för hårt om det var något som lurade i kroppen. Så det fick bli lite kortare, 13 km, och väldigt lugnt. Blev i alla fall ca 1h 26 min i rörelse så det går väl ändå att räkna som ett långpass. Medelpulsen låg på 148 bpm (drygt 10 bpm lägre än vanliga långpass) och medeltempot var alltså 6:30 min/km. Men det blev i alla fall en runda, så det var ju skönt!

När det gäller knät så kände jag ingenting i vänster knä som jäklats sedan halvmaran, men däremot började jag känna av höger knä lite igen… Kanske det hoppat tillbaka lite i ryggen igen. Känt av knäna liiite när jag varit stilla också, så det tyder ju på det. Tur att jag ska dit igen på onsdag. Och tur att jag ska träna löpteknik med Jonas på söndag, för det var nog mycket det som gjorde det under rundan i dag kan jag tänka mig. Långsammare fart = sämre teknik.

Men nu ska jag ta en riktigt lugn kväll. Krypa ner under filten och mysa framför några avsnitt Lie to me.

Ha det gott!