Magsjuka och träningsvärk

Jahapp, det där gick ju bra. I går kom den ikapp mig. Magsjukan. Har i alla fall bara spytt en gång och magen känns mycket bättre efter att ha sovit ca 11 timmar (med korta turer för att dricka vatten och gå på toa) så det är nog en lindrig variant det här också. (Dottern spydde inget mer efter att jag kommit hem i onsdags.) Tur det! Hoppas i alla fall att resten av familjen slipper…

Jag har dessutom extrem träningsvärk sedan skivstångspasset med intervaller i onsdags! Kan knappt ens gör några icke ansträngande saker som att gå i trappor, gå upp från sängen, sätta mig ner etc. Det gör ju hela magsjukebiten ännu lite… intressantare. Vet inte riktigt vad som gör ont i kroppen på grund av magsjuka och vad som är träningsvärk.

Min teori är i alla fall att det är dåligt med magsjuka efter hård träning (det är i och för sig alltid dåligt med magsjuka, men ni förstår nog vad jag menar) för mina muskler gör ont på ett annat sätt. De får kanske inte nog energi för sin återhämtning eller nåt sånt kanske. Någon som vet? Vi ska i alla fall försöka komma ut på en promenad senare i dag så kanske det känns bättre sen. Och nu har maken köpt blåbärssoppa, fil och glass så jag ska få i mig lite i alla fall! Hittills har det bara blivit cola, vatten, vätskeersättning och buljong.

Är mest ledsen för att jag egentligen hade tänkt ta premiären på milen för säsongen i dag innan frukost, men det blir ju inget springa på några dagar nu. Även om det inte blir nå mer magsjuka är ju kroppen ganska svag än efter att inte ätit på så länge.

Jag längtar verkligen efter långhelg nu. Jag ska vara ledig to-må veckan som kommer. 5 härliga dagar. DÅ ska jag väl lyckas ta milen i alla fall!

Nu ska jag bara bli frisk först!

Lämna ett svar