Lisa Kriga
Dröm stort – Sikta högt

Kategori Musik

God jul och gott nytt år!

Nu har tomten redan varit på besök, vi har hunnit ta en lugn dag efter julafton och nu ser vi fram emot ett nytt – förhoppningsvis bättre – år. Jag har även hunnit träna för första gången på nästan en månad. Den 19 november sprang jag 4 km, sedan blev det lite styrketräning – bland […]

Two more bottles of wine med Lisa Kriga och Andreas Wedman

Som en nyårshälsning lägger jag upp hela Two more bottles of wine från vår spelning på verandan sommaren 2012. Jag hörde den för första gången en vecka innan och vi repade den 3 ggr, men jag älskar verkligen den här sången och den passar väl en festlig dag som denna?! Vädret påminner ju lite om sommaren också, med 7 plusgrader och vinande vindar 😉 Gott nytt 2014!!

Spelning på verandan 28/9 2012

Lördagen den 28 juli 2012 spelade jag och Andreas Wedman på verandan hemma hos mig och min familj, till förmån för Allmänninge Intresseklubb. Trots att det var väldigt spontant (Two more bottles of wine hade jag t.ex. aldrig hört tre dagar innan) och trots att vädret inte var det stadigaste kom det ca 20 personer, varav ganska många barn vilket man hör på filmen 😉 Vi hade tur som spelade precis i en lucka mellan regnskurarna! Här kan ni se klipp från några av de låtar vi spelade.

Miraklet i mitt liv

En film om min son som jag gjorde i kursen Digital Storytelling vårterminen 2011 när jag läste utbildningen Storytelling – för strategisk kommunikation på Nordic Business Institute.

Learn to fly (feat Lisa Westerberg)

Skrevs och spelades in sommaren 2003. Jag skrev låten till en kollega som skulle sluta för att satsa på musiken på heltid. Jag sjunger lead och en annan (dåtida) kollega och vännina, Lisa Westerberg, sjunger stämma. Producerad av Stefan Sundström i hans studio på Kronan i Luleå. Han spelade även gitarr.

Walk Away (The Indian Song)

Jag skrev denna låt sommaren 2004, och spelade in den jullovet samma år. Jag sjunger och låten är producerad av Stefan Sundström i hans studio på Kronan i Luleå. Det var även han som samlade ihop musikerna (t ex Olle Nyman som gör stämmor och Kalle Nyman som spelar bas).