Omvända pass gav en riktig relaxsöndag

Egentligen skulle jag springa långpass i går, och köra ett längre yoga-pass i dag. Men jag bytte plats på dagarna som jag nämnde tidigare, så i går blev det 30 minuters yoga. Slapp även laga middag då svärföräldrarna tog med oss till Valbo Pizzeria för mat. Och när maken sedan kom hem efter första helgen på utbildningen till massageterapeut fick jag en timmes härlig helkroppsmassage! Vilken härlig söndag det blev! 🙂

I dag blev det så dags för långpasset, och i det härliga vädret gjorde det mig absolut ingenting! Eftersom att jag ska springa ett kortare distanspass imorgon (kanske 7-8 km), ett kvalitetspass på torsdag (backe kanske?) och två långpass i helgen, ville jag dock inte köra så jättelångt så det blev “bara” lite drygt 13 km. Det blir dock inte två regelrätta långpass i helgen heller utan snarare kanske 2 x 10-12 km eller nåt sånt. När jag kommit upp i mängd kommer det vara kanske 2 x 21 km, men än så länge får det som sagt räcka med omkring milen.

Jag ville hålla medelpulsen under 160 bpm på dagens runda, och det gick bra (blev 158). Gick upp några gånger; tex när det blev trail där jag springer längs Gästrikeleden på två sträckor (totalt ca 1,5 km). Var ett lugnt och skönt pass!

Nu har jag ätit lunch och pluggat lite så nu är det dags för duschen innan jag ska plugga lite till. På fredag är det tenta på första delen av kursen så nu är det slutspurten inför det! Känns rätt bra ändå. Jag kan det mesta mer eller mindre och vet vad jag behöver plugga mer på. Så det är bara att köra på!

Ha en fortsatt härlig måndag!