I dag gav jag mig ut på en lunchrunda i det vackra vädret – sommaren är på gång! Planen var att springa den korta rundan på 4 km i lugn takt. Det vackra vädret gjorde att jag funderade på att välja en längre runda istället, en som är ca 7,5 km. Men efter drygt 1 km sprang jag aningens snett med höger ben och knäet gjorde ONT!

Jag försökte springa lite men det gjorde bara ont. Var på väg att vända och gå hem, men tänkte att jag kan lika gärna gå resten då (är ju bara totalt 4 km). Började dock strax lunka och det gick bra, och i slutet sprang jag nästan som vanligt utan att det gjorde ont.

Det känns fortfarande av ibland i knät när jag gör vissa rörelser så nu blir det stabiliseringsövningar för knäna. Det gör ont mitt på knäet, eller mer som innanför ”plattan” som sitter på knäet. Jag känner det även när jag ska sätta mig på en stol och liknande.

Jag har varit lite dålig på styrketräningen, och yogan, senaste veckorna. Orken har varit/är lite bristvara. Även i dag egentligen, men vädret kompenserade sömnbristen. Så nu måste jag sparka mig i baken och göra benövningar varje dag! (Eller åtminstone nästan varje dag. 😉 )

Nä nu skall jag ta och slappa lite i soffan och fundera på vad jag skall göra när jag slutar på mitt jobb om knappt 6 veckor. Jag skulle gärna vilja starta eget igen, men har inte någon riktigt tydlig bild av vad och hur. Vill så mycket olika saker, och det är svårt att komma på något som man även skall kunna leva på.. Har även sökt några kurser på Högskolan i Gävle, inom idrott och hälsa. Får se om jag läser någon av dem. Mer tid med barnen skall det i alla fall bli – och mer musik!

Men nu alltså – soffan!