Produktiv helg inför två tuffa veckor

Denna helg fick jag ganska mycket gjort, vilket var bra eftersom att jag nu kommer att jobba heltid i två veckor (utbildning inför att börja extrajobbet på Pensionsmyndigheten).

Jag och barnen var ensamma hemma i går. Då krattade vi, åkte med kläder/skor/etc till Gävle biståndsgrupp, jag lagade mat, bakade, tränade styrka med fokus överkropp och yoga, handlade med mera. Jag lagade även måndagens mat för att slippa den stressen när vi kommer hem “sent” allihopa som omväxling. Gulaschsoppa blev det, första gången så ska bli spännande att se hur det smakar.

I dag har jag krattat lite mer, sprungit 13 km avslutat med 10 min yoga, försökt plocka undan lite och varit ut på promenad med familjen. Barnen cyklade, och gick bitvis i skogen, och vi gick. “Bara” ca 3 km – vilket tog typ en timme med en trött liten tjej på balanscykel – men väldigt skönt 🙂

I morgon börjar alltså två veckors heltidsutbildning på Pensionsmyndigheten inför extrajobbet där. Känns lite jobbigt att jobba heltid och måsta lägga träningen kvällstid – det är verkligen lyxigt att kunna göra det dagtid! Men det är skönt att det bara är två veckor, och så är det ju också Gävle Adventslopp om två veckor så jag ska ta det lite lugnare dessa två veckor för att “formtoppa”. Så det passar ju utmärkt i planeringen! Blir väl att springa hem från jobbet någon dag, och så kanske något spinningpass på gymmet någon dag. Annars får jag försöka bita ihop och köra på ändå 🙂 Som sagt, två veckor.

I går kväll satt jag uppe till efter midnatt innan jag tvingade mig att gå och lägga mig. Barnen vaknar ju alltid tidigt så det blir lite sömn om man lägger sig sent… Men jag fastnade i planerandet av träning inför juni. Det är ju bara drygt 6 månader kvar tills jag ska springa och cykla ca 125 mil och jag börjar bli aningens stressad, så jag kände att jag behövde planera träningen lite. Inte klar kan jag väl konstatera… Men en bit på vägen i alla fall. Och så blir det säkert som när jag skriver texter. Jag låter det ligga några timmar/dagar – och när jag sedan kollar igenom igen ändrar jag allt! 😛

Men nu ska jag göra i ordning inför i morgon, slappa lite och sedan blir det en tidig kväll. Godnatt!