Pulsklocka – vilken ska jag ha??

Som jag redan nämnt tidigare skulle jag vilja ha en pulsklocka då det verkar vara ett bra hjälpmedel i träningen. Dock kan jag ingenting om detta, vad ska jag egentligen ha för klocka??

Det verkar ju finnas mängder med funktioner så det beror så klart på vad man behöver den till. Jag kommer ju mest att jogga och köra styrke, men det blir säkert även en del cykel, simning, skidor osv.

När det gäller funktioner vet jag inte riktigt vilka som är bra att ha, men (utöver “det vanliga” så klart) kanske intervallträning med alarm, träningsprogram med mera. Andra funktioner som verkar bra, men kanske mindre nödvändiga (mer lyx), är justering av träningsintensiteten efter dagsformen, konditionsberäkning, guide till rätt tempo för att nå mål på planerad tid, rekommenderad återhämtningstid efter träning osv.

Efter det jag läst nu om olika klockor och modeller (info i webbutik) så lutar jag åt Polar. Någon som har något tips??