Rull en tisdagkväll

I kväll har dessa sönderbitna/kliade, varma och trötta fötterna haft kul! För första gången på flera månader åkte jag rullskridskor!

Efter att jag slutade med roller derbyn (mest på grund av svårigheten med 2 fasta pass per vecka) har jag tänkt hänga med ut och åka flera gånger, men det har inte blivit. Förrän nu!

Och det är som att cykla. Det sitter liksom i musklerna, även om jag var lite ringrostig i början. Främst är det balansen/positionen och att våga som är svårt i början. Jag testade i alla fall många gamla övningar som olika stopp, trasitions, cross-overs och så vidare. Och det gick bra! Jag hade ju även trevligt sällskap i form av en ny i gänget som jag fick äran att lära känna lite. En trevlig och rolig kväll helt enkelt!

Vore det inte för problemet med fasta träningar, och det faktum att jag är en snabbåkare – inte en fintare, så skulle jag definitivt börja om. Det är ju grymt roligt, men jag får hålla mig till utomhusåkande på sommaren.

Nu måste jag köpa utehjul så jag kan åka mer!!!