Så härligt långsam jag är!

Ja, nu när man ska vara så snabb och effektiv hela tiden (inte minst inom löpning) måste jag ju bara få skryta över hur härligt långsam jag är! Och jag är faktiskt helt allvarlig. Jag är jätteglad över att jag senaste gångerna sprungit väldigt långsamt och med låg puls, med medeltempo kring 6:50 de senaste 4 passen och medelpuls på långt under 160 bpm (som ofta brukar vara mitt medel).

Det är precis det jag behöver för att hålla nere belastningen nu när jag ska öka på mängden på träningen så pass mycket framöver. Jag behöver ju inte vara snabb när jag ska springa genom Sverige, bara uthållig. Och envis.

Tur att jag är lika galen som jag ser ut 😉

Jag är för övrigt grymt nöjd över att jag kom ut på löpning i kväll. Det stor 10 km på schemat och jag var allt annat än sugen efter en lång dag på jobbet, några hårdbrödmackor till middag och -11 grader ute… Men det var så skönt! Det enda träningspass man ångrar är det som inte blev av.

Nu är det drygt en vecka sedan sista inlägget. Det är helt enkelt mycket nu, med mycket jobb, mycket privat och så all träning. Så det blir vad det blir här. Det är mest aktivitet på Instagram så där kan ni följa mig om ni är intresserade av att se oftare uppdateringar.

Förra veckan bjöd i alla fall på en del transportcykling i snöoväder måndag och tisdag, en kort löparrunda på onsdagen (även då, grymt nöjd bara att jag kom ut, men hade kunnat köra längre om det inte blivit så sent…), och så 40 minuter på svärföräldrarnas gnisslande crosstrainer. Veckan avslutades med ett underbart 20 km långpass i gnistrande vinterväder med strålande sol.

Denna vecka kommer bjuda på mer transportcykling, eventuellt styrketräning, yoga, och dubbla löppass i helgen. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se till att jag får välbehövlig sömn!

God natt!

2 kommentarer

Tack! Ja, jag ska springa och cykla ca 125 mil mellan de städer som forskar inom ALS, dvs Göteborg – Örebro – Sthlm – Uppsala – Umeå. Jag startar i slutet av maj och kommer hålla på ca 3,5 veckor. Du kan läsa mer på http://lisakriga.se/kriga-mot-als!

Kommentarer är stängda.