Shake it!

Nu har jag anmält mig till en nybörjarkurs i dans! Kul träning som dessutom gör att jag får ca två timmar egentid varje vecka. Dessutom egentid då jag INTE kan tänka på jobb, en massa måsten och annat som annars snurrar runt i huvet konstant.

Jag har inte gått danskurs sen låg-/mellanstadiet då jag dansade bugg och jazz i ganska många år. Jag har tänkt börja flera ggr men det har inte blivit, men nu så!

Med tanke på nyss sagda anledning, plus att jag ju inte är så ung längre (inte så gammal heller, men dock) och ganska nybliven tvåbarnsmamma kände jag dock inte för att klumpa runt bland en massa trådsmala superviga brudar. Men som tur var hittade jag en kurs för 30+ så med start den 21 augusti ska jag nu dansa disco, hiphop, ragga och show en timme varje tisdag! Let’s shake it!!

3 svar på ”Shake it!”

 1. Hahaha, du är rolig! Lovar att det finns massor av “trådsmala och superviga” tjejer som är 30+! :))
  Kul med dans, själv har jag kordination som en stel hockeyspelare – så jag håller mig till löpning och styrka.
  Har du anmält dig till nån mara ännu? Har du funderat nåt mer på GöteborgsVarvet?
  Själv har jag ju Tjejmilen om tre veckor. :))
  Kram

  1. Hahaha, ja det finns det säkert! Men jag tänker mig att chansen väl är lite större att det är fler som jag där 😉 Ingen anmälan än… Går rätt segt… Har så dåligt med tid, eller rättare sagt, har prioriterat annat (familjen och jobb) för jag har ju lika mkt tid som alla andra. Har ju bara sprungit ca 4 km en gång i veckan. Nu har det dessutom varit så mkt så jag har inte sprungit på kanske tre veckor… Då känns det bra med dansen, för har man betalat för en kurs så ser man till att åka dit också, även om man har mkt annat. Ska försöka komma ut och springa nu i veckan iaf! Och när Leo börjar dagis om 2 veckor hoppas jag kunna komma ut även dagtid.

   1. Angående mina prioriteringar så har det varit lite mkt med sjuk hund, deadlines hit och dit mm. Förstår ju att de flesta också prioriterar familj och har jobb att hinna med också. Angående Gbg så skippar jag det, blir för dyrt med resa osv. Kör isf på Gävles halvmara till våren. Lycka till på tjejmilen!!!

Kommentarer inaktiverade.