Shopping och cykling med familjen

I dag började vi dagen med att göra veckohandling och lite andra ärenden som inte hunnits med under veckorna. Men vi ville ju hinna njuta av det vackra vädret också! Så efter lunch och lite vila/lek hemma cyklade vi till svärföräldrarna, en tur på ca 5 km enkel väg. 6-åringen cyklade själv, vilket också gör att tempot blir ganska skönt “njutatempo”, och yngsta satt i cykelvagnen. Det var riktigt skönt! Inte minst när man var fullproppad med middag, då var det skönt att få cykla bort den värsta “stuffed turkey”-känslan..

Innan middagen hos svärföräldrarna hann vi iväg till Stadium en sväng, och jag kom därifrån med nya löparkläder! Jag har ju bara en långärmad tröja, och ett par lite tjockare tights (även om de inte är tänkt som det), så senast jag var ut fick jag ha t-shirt under löparjackan för att den långärmade var i tvätten, vilket blev aningens svalt. Plus att jag gärna kan skippa jackan helt när det blir liiite varmare (el soliga vårdagar).

Nu blev det tillökning med ett set för 499 kr med lite varmare långärmad tröja och långa byxor, med tunn fleece på insidan; SOC Fleece tights och SOC Gait LS Fleece (damversionen fanns visst inte i webbshoppen). De ska testas i morgon!

Jag har förresten återgått till iPhonen igen – blev GALEN av att försöka skriva sms på sån där knapptelefon. Men avhållsamheten har ändå gjort nytta, för mobilen ligger ändå mest hela tiden.

Nu ska jag nog gå och lägga mig… Dottern sov mindre bra i natt, nu ska det vara släckt en timme och det kapas en timme i natt. Lika bra att knyta sig..

God kväll/natt!

PS. Snödroppar blommar i vår trädgård nu, underbart!!! DS