Skogsrunda och yoga på morgonkvisten

I morse gick jag upp strax efter 7 och stack ut på en runda i skogen. Det gick inte särskilt fort, som vanligt när jag springer i skogen. Men målet var att springa 5 km, och det gjorde jag!

När jag springer innan frukost brukar jag äta ordentligt kvällen innan, och eventuellt ta en klunk mjölk/fil och nåt russin innan. Det gjorde jag inte denna gång så jag var lite seg därför också. När jag kom in igen var jag av någon anledning svag i armarna..?

Det var i alla fall ett bra val att lämna mobilen (dvs musiken) hemma och istället njuta av fågelkvitter.

Körde 15 minuter yoga för rörlighet som avslut, det är kul att se att det går framåt. I och med att jag sprang trail körde jag ingen styrka i dag, tänker att det blev lite sådan träning i skogen också. Ska kanske gå på ett skivstångspass på Friskis & Svettis i veckan så då får jag även lite extra styrke.

I förrgår och i går körde jag även MammaMage-övningar, det ska jag göra nu igen för övrigt. Är på nivå 2 nu.

Vi ses!

Ganska grå men härlig morgon.
Ganska grå men härlig morgon.