Stress och schnitzlar

Det har varit rätt stressigt senaste tiden så jag har inte varit ute på en tur på typ 1,5 veckor… Snart ska jag ut igen, men resten av veckan kommer också vara tung så jag väntar lite. I kväll blir det nog ett glas vin och slipning/putsning/bränning av smycken. När Leo börjar dagis igen hoppas […]

Det har varit rätt stressigt senaste tiden så jag har inte varit ute på en tur på typ 1,5 veckor… Snart ska jag ut igen, men resten av veckan kommer också vara tung så jag väntar lite. I kväll blir det nog ett glas vin och slipning/putsning/bränning av smycken. När Leo börjar dagis igen hoppas jag kunna börja med två turer i veckan iaf.

Är i alla fall lite stolt över mig själv för i dag har jag gjort schnitzlar från scratch!:) Det blev schnitzlar, fullkornsbulgur och dressing av creme fraiche och chilisås. Gott! Leo åt också schnitzel, trots hans första kommentar ”det vill jag INTE ha”, och tyckte det var gott. Bulgur älskar han så det var inget nytt 🙂 Även dressingen gick hem. Härligt! 🙂

20120801-171238.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *