Tjuvstart med kort och lugnt myspass i nya kläder – och mer GPS-strul

Enligt min Garmin skulle jag vila 3,5 dagar, men trots att jag hade ca 9 timmar kvar gav jag mig ut på en liten runda i kväll. När jag kom hem efter jobbet var jag på uselt humör, huvudet var tungt, jag var trött och less. Jag kände att jag var tvungen att komma ut och springa av mig lite. Som tur var fick jag sällskap av grannen, så det blev ett kort och lugnt myspass på grusväg.

Testade mina nya byxor som jag fick, tillsammans med ett linne, från iForm när jag tog en prenumeration. Linnet fick vänta då det var lite väl svalt, men byxorna var i alla fall väldigt sköna. Det kändes knappt att man hade på sig dem (vilket väl i och för sig kanske kan vara lite läskigt). Linnet kändes också skönt när jag testade det inomhus. Lite annat material än jag är van vid i löpningskläder dock. Mjukare. Och tightare när det gäller toppen. Vet inte hur det transporterar fukt, men det får jag väl se framöver.

Lite störande var att GPS:en åter igen strulade. Grannens RunKeeper på telefonen registrerade slingan som den var, men min Garmin FR 620 gjorde det inte. Har det tänkt fortsätta så här länge? Den har ju funkat bra tills nyligen, med några mindre felsteg. Och resten av klockan älskar jag ju så det hade varit trevligt om även GPS:en fungerade…

Har du någon erfarenhet av GPS-strul med Garmin-klockor?