Träningsprogram från jogg.se

I går blev jag medlem på jogg.se och skapade ett träningsprogram med målet att springa milen på 60 min den 18 december i år. Så efter ett uppehåll på en månad (pga allt för mkt på schemat) ska jag i morgon alltså äntligen ut och springa igen! Tisdagar, onsdagar och söndagar kommer vara mina träningsdagar […]

I går blev jag medlem på jogg.se och skapade ett träningsprogram med målet att springa milen på 60 min den 18 december i år. Så efter ett uppehåll på en månad (pga allt för mkt på schemat) ska jag i morgon alltså äntligen ut och springa igen! Tisdagar, onsdagar och söndagar kommer vara mina träningsdagar framöver. Jag tänker till och med ta med joggingskorna till Mallorca 😛

Efter detta träningsprogram blir det nog ett program för att klara halvmaran i Gävle till våren. Men först milen på (max) timmen!

På tisdag börjar även dansen. Ska bli kul, men lite nervöst är det ju också. Tur att jag fick med en kompis så att jag slipper komma dit själv 😉

Nu på måndag när semestertiderna är över på makens jobb så han (förhoppningsvis) kan jobba hyfsat normalt igen är det även dags att få ordning på matvanorna igen! Har blivit för mkt onyttigt och oplandrade akutlösningar till lunch och middag…

Dags för lite ordning igen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *