Vacker natur med strulig hals

Jahapp… I helgen blev det bara ett distanspass på ca 8,5 km. För på söndagen, när jag hade planerat ett 17 km lugnt långpass, började min hals gnälla igen. Det kändes bara på höger sida så jag var hyfsat säker på att det bara var en blåsa, men vågade ändå inte ge mig ut och chansa. Det blev i alla fall en tur ut i skogen med familjen i det blåsiga vädret. Vi lyckades hitta en lucka på dagen då solen sken och det inte regnade!

I dag kunde jag i alla fall konstatera att halsen fortfarande inte är bra, och nu känns det mer diffust i hela halsen. Lite som förstadie till halsont, mer som halsbränna typ. Så ingen träning i dag heller… Den här veckan har dessutom urusla träningsmöjligheter (tidsmässigt) för utomhusaktiviteter 🙁

Nåja, jag fortsätter vila och kurera och hoppas kunna träna på onsdag!