Vilodag – och ny bok att läsa!

I dag har jag en vilodag från både löpning och styrketräning. Men två roliga “löpningsrelaterade” brev/paket har jag fått i dag – en i mailboxen och en på närmaste uthämtningsställe.

Först fick jag ett mail från Hemlingby LK där jag är medlem. En annan medlem ska lära ut lite löpskolning för att förbättra löptekniken på tisdag. Det ska jag definitivt vara med på!

Lite senare fick jag ett sms att mina beställda böcker hade kommit. Barnen har fått var sin bok, och så har jag unnat mig själv att köpa Maraton och andra långlopp – Träna med Anders Szalkai.

Så nu ska jag gå och lägga mig! Först ska jag läsa ut Heja heja för andra gången (den är bara så bra!) och sen ska jag börja på nya boken! Om jag inte kommer somna först… Var upp ca 5 ggr i natt då äldsta vaknade en gång med mardröm och yngsta fyra gånger för att hon tappat nappen. Längtar tills det är slut med nappen… Snart.

PS. Fick veta av ordförande i löparklubben att om man kör distansträning så är det bara att börja springa direkt, man kan ta det lite lugnare i början bara. Puh! Då har jag inte varit så fel ute med min “uppvärmning” ändå! DS.