Vilovecka inför nya träningsprogrammet

Den här veckan blev en riktig vilovecka. Sprang ca 3,5 km i tisdags, annars hade det inte blivit någon träning alls! Tänkte springa i dag, men dagen blev full av städning, trädgårdsarbete (bland annat äppelplockning som ni ser på bilden) och matlagning, så jag hann inte på dagen. Och i kväll vill jag bara ta det lugnt! I morgon blir det också fullt med städ och dylikt, plus att jag ju börjar nya träningsprogrammet på måndag, så då vill jag inte heller springa.

Nåja, kroppen mår nog bra av lite vila nu efter halvmaran och innan jag påbörjar min resa mot milen under 50 min. Har förresten hittat ett lopp att springa när det programmet är slut och jag ska nå delmål 4; Adventsloppet här i Gävle. Det går inte helt otippat den första advent – vid invigningen av bocken – och man kan springa både 5 och 10 km, plus att det finns ett barnlopp på 1 km. Visserligen är det ju mörkt (start är ca klockan 16) och kanske halt, så jag får kanske ha dubbskorna som ju är tyngre, men testa kan man ju!

Nu ska jag slappa lite mer och njuta av vila och ledighet!