Posters i shoppen!

Inramade posters med illustrationerna "I säsong"

I går postade jag mitt senaste nyhetsbrev. Där skrev jag bland annat om produktnyheter som var på väg in. Och i dag fick de ta plats i butiken – mina posters med mönstret "I säsong"!

Jag älskar verkligen de här grönsaksillustrationerna. Så när pappa fyllde år i april, och tankarna på födelsedagspresent började snurra runt, så kom jag på att jag ville ge honom något med dessa illustrationer.

Min pappa har riktigt gröna fingrar och odlar massor med ekologiska grönsaker. Och visserligen hade ju mamma köpt en tygpåse med det första trycket för vår- och sommarsäsongen, men jag ville ge honom något annat. Något att titta på och förhoppningsvis känna en stolthet över. Då kom idén om dessa tavlor.

När jag ändå skulle trycka upp dem gjorde jag några extra och testar lägga ut dem här i butiken. Och så jobbar jag vidare med fler idéer, saker som jag hoppas snart kunna visa upp här i nyhetsbrevet, bloggen och kanske även i butiken.

Ha en fortsatt fin helg!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.