Välkommen till min hemsida och butik!

Hand håller kåsa med inskriptionen Lisa K på

Jag har hela mitt liv älskat att skapa. Oavsett om det handlar om att måla och rita, snickra, sy, sjunga, skriva egna låtar eller koda en hemsida. Bara jag får skapa något, och allra helst något fysiskt med mina händer, är jag nöjd!

När jag var liten hade jag drömmar om att bli sångerska, eller livnära mig på mitt skapande. Men när jag blev äldre smög även jantelagen sig på, och jag la drömmarna på hyllan. Läste företagsekonomi, blev webbutvecklare, började jobba framför en dator. Blev vuxen.

Efter att vi fått vårt andra barn 2012 började jag springa mycket på min fritid, och jag fick även känna på löparnas små krämpor. Men i januari 2018 började min rygg spöka. Ländryggen gjorde ont i princip konstant, och när jag i skrivande stund har haft ont i ryggen i fyra år har jag gått igenom diverse röntgenundersökningar och tester.

Med sökande efter svar och lösning kommer också många insikter. Bland annat att stillasittande inte är bra för min kropp. Inte för NÅGON kropp. Att jante är en väldigt dum och onödig lag. Och att livet är för kort för att sittas bort och önska att man hade gjort något annat.

Höstterminen 2021 gick jag kursen Illustration på Berghs School of Communication, och nu har jag äntligen vågat dra igång mitt företag som frilansande illustratör!

Vill du jobba med en tjej som vill leverera budskap som gör skillnad, på ett enkelt och analogt sätt? Eller är du på jakt efter praktiska produkter av hög kvalitet och med snygga tryck på? Då har du kommit rätt!

Har du några önskemål, frågor eller vill jobba med mig kan du nå mig på hello@lisakriga.se eller via 070-38 48 755.

Vi hörs!

Med varma hälsningar,

Lisa Kriga

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.