Första sponsorn är klar – tack Bilmetro!

I går var jag på möte med Bilmetro, och de kommer att sponsra med en stripad följebil – fulltankad vid hämtning – som jag kan använda under maj och juni! Det är ju underbart!

Jag behöver följebil dels för att jag behöver få med mig cykeln de dagar jag springer, och dels känns det tryggare då någon alltid finns i närheten. Tryggare om jag skulle bli skadad, men även med tanke på den senaste tidens händelser kring (främst) kvinnor som varit ute och tränat. Och i och med att Bilmetro sponsar med en fräsch bil vet jag nu dessutom att den som kör följebilen är säker på vägen!

Jag ser fram emot att sprida budskapet om Kriga mot ALS till alla som ser oss på vägarna eller på parkeringsplatser.

Tack Bilmetro!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *