Vilka personuppgifter JAG samlar in och varför
När du framöver skickar din beställning till mig (via mejl eller DM på Instagram/Facebook) ber jag dig att ge mig information som innefattar ditt namn, leveransadress, e-postadress och telefonnummer. Jag använder denna information för att skicka information till dig om din beställning, svara på dina frågor (inklusive eventuella återköp och klagomål) samt följa lagliga krav jag har.
Kontaktformulär
Hemsidan använder kontaktformulär som skickar e-postadress, namn, ämne och meddelande till adressen hello@lisakriga.se. Dessa data samlas in för att jag ska kunna besvara ditt meddelande, och lagras vid behov på mitt e-postkonto som ligger hos WebSupport.
Betalningar
Jag kommer att ta emot betalningar via extern tjänst. Detta är ej klart ännu, information kommer.
Leveranser
Jag skickar paket med PostNord. Därmed förmedlar jag till exempel ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, uppgifter om försändelser, uppgifter om innehåll i försändelse (brev eller paket) och mottagarinformation till PostNord.
Du kan läsa PostNords integritetspolicy på deras hemsida.
Vilka jag delar dina data med
Jag delar information med de som genomför betalningar (ej valt lösning ännu) och PostNord som levererar din produkt.
Hemsidan är skapad via Adobe Portfolio. Här finns dock inga personuppgifter lagrade.
Så länge behåller jag dina uppgifter
Generellt lagrar jag bara information gällande dig så länge jag behöver informationen för de ändamål vilka jag samlar in och använder den, och så länge jag inte är juridiskt skyldig att lagra den. Till exempel kommer jag att lagra beställningsinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, din e-postadress och leveransadress.
Dina rättigheter över dina data
Du kan begära ut de personuppgifter jag har gällande dig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har gällande dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som jag måste spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.
Så skyddar vi din information
Inga personuppgifter lagras på hemsidan.
Sajten använder SSL-certifikat (https) för att kryptera kommunikationen mellan hemsidan och servern. Jag använder även lösenordsprogram för att kunna skapa unika och svåra lösenord till alla olika konton.
Nyhetsbrev
Om du väljer att prenumerera på mitt nyhetsbrev anger du där e-postadress, namn samt eventuellt företagsnamn. Dessa uppgifter lagras hos Sendinblue, som är det verktyg jag använder för att skicka ut nyhetsbrev, inom EU. Du kan när som helst uppdatera dina uppgifter, eller avsluta din prenumeration, via länkar i mailutskicken.
Uppdatering av informationen
Innehållet i integritetspolicyn kan komma att förändras med tiden. Din integritet hålls alltid högt, och jag följer alla dataskyddslagar inom EU och Sverige. Om jag genomför större förändringar kommer dessa kommuniceras via e-post till kunder eller prenumeranter. Vill du hålla dig uppdaterad löpande rekommenderas det annars att du läser denna policy med jämna mellanrum.
Kontaktinformation
Vid frågor gällande integritetspolicyn, kakor eller liknande kan du kontakta mig, Lisa Kriga, på hello@lisakriga.se.
Vid klagomål kan du också kontakta Datainspektionen som fungerar som tillsynsmyndighet. Kontaktuppgifter hittar du på Datainspektionens webbplats.

Back to Top