Integritetspolicy

Vårt juridiska namn är JoLi Kriga AB, organisationsnummer 559305-0700.
Vår adress är Nusnäs bygata 35, 79277 Nusnäs, Sverige.

Vilken personlig information samlar vi in?

I samband med beställning (endast manuellt) behöver vi veta namn, adress, mejl och telefonnummer.

Hur använder vi din personliga information?

Vi lagrar och använder dina uppgifter i syfte att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss, samt att kunna fullfölja våra skyldigheter gentemot Skatteverket.

Om du lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt din IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

Vem delar vi dina data med?

Vi delar din personliga information med tredje part som hjälper oss göra ovanstående saker samt för att kunna följa de lagar och regler som gäller och i eventuella ärenden som gäller juridiska eller ekonomiska tvister. Läs om alla tredje parter nedan.

Hemsida

Hemsidan ligger på en server hos Websupport (ägs av Loopia). Hemsidan ligger på en server hos Websupport (ägs av Loopia). Deras dataskyddspolicy kan du läsa här.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Nyhetsbrev

Prenumererar du på våra utskick sparas din information i verktyget Sendinblue.

Du kan läsa mer om hur de hanterar denna data på deras hemsida.

Leveranser

Vi skickar paket via PostNord. Därmed förmedlar vi till exempel ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din mejladress, uppgifter om försändelser, uppgifter om innehåll i försändelse (brev eller paket) och mottagarinformation till PostNord. 

Du kan läsa PostNords integritetspolicy här.

Bokföring

Vi använder bokföringsprogrammet Wrebit, där lagras kunders namn och adress. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida.

Hur länge behåller vi dina uppgifter?

När du gör en beställning sparas informationen så länge den måste sparas av administrativa, legala eller säkerhetsskäl, det vill säga minst 7 år.

Om du skriver en kommentar kommer den och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att systemet behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter har du över dina data?

Som europeisk medborgare har du rätt att ta del av den personliga information som vi har gällande dig, samt be om att den rättas, uppdateras eller raderas. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål..

Kakor på hemsidan

En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller viss information.

Om du kommenterar i bloggen kan du välja att spara din information så att du inte behöver skriva in den igen nästa gång. Gör du det sätts tre kakor för detta:

  • comment_author_{HASH}
  • comment_author_email_{HASH}
  • comment_author_url_{HASH}

Kakorna raderas inom ett år. Kryssar du inte för att de ska sparas sätts inga kakor.

Kontaktinformation

Vid frågor gällande integritetspolicyn, kakor eller din personliga information kan du kontakta Lisa Kriga på info@lisakriga.se. Detsamma gäller vi eventuella frågor om integritetspolicyn och våra kakor.

Vid klagomål kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten som fungerar som tillsynsmyndighet. Kontaktuppgifter hittar du på Integritetsskyddsmyndighetens webbplats.

Rulla till toppen