Lite av varje

I går var jag ut på distanslöpning igen. 7 km skulle avverkas i en takt på ca 6,30-7,30 min/km. Det blev i snitt 7,05. Jag sprang hemifrån och en liten omväg till svärföräldrarna medan Johan körde dit med barnen och Storm. Men när jag kom fram, och var redo att vara klar, så hade jag bara sprungit 5 km! Så det var bara att köra en liten runda där i krokarna innan jag gick in. Blev iaf 7 km och så gick jag en bit i slutet som nedvarvning.

Jag börjar tro att mitt största hot på maran kommer vara min rastlöshet. När jag hade sprungit i ca 30 min var jag less och ville vara klar, och visst var jag lite trött i benen, men var inte särskilt anfådd när jag kom fram. Tänk då hur det kommer att vara att springa i typ 5 timmar… Shit.

Kollade förresten vikten i går också, på svärföräldrarnas våg. Vägde nu 61,9 kg (kväll), så om den stämmer har jag gått ned ca 2 kg sen i april/maj. Inte för att det är ett mål att gå ned som sagt, men kan ju vara intressant ändå ur tränings-/fett-/muskelperspektiv eller nåt 🙂

Sen vill jag även tipsa om ett gott mellanmål/snacks. Renée Volyaire har askar med Berry Boost: granatäpple, russin och blåbär. Granatäppelbitarna smakar smågodis! Mumma! 🙂

20120903-132653.jpg