Mått igen

I dag mätte jag igen, direkt när jag gått upp. Det var stor skillnad på magmåttet! I torsdags var det ju 88 cm, nu var det 83 cm!

Konstigt eg med tanke på att jag i torsdags mätte precis innan lunch så magen var ju tom båda gångerna. Kan det verkligen vara så stor skillnad bara på vätska?? Kanske jag höll måttbandet på lite olika ställen iofs, är ju svårt att få exakt på samma. Well well. Lite skönt att det iaf 😉

4 kommentarer

Inte alls svårt att mäta på samma ställe varje gång – mät alltid så att måttbandets övre kant når navelns nedre kant (det är, på de flesta, det tjockaste stället)
Och ja, det kan skilja så mycket från dag till dag – även på vågen. Därför ska du bara mäta och väga dig en gång i månaden. (Jag börjar på nyårdagen och mäter/väger mig alltid den 1:a i varje månad – och alltid direkt jag vaknar!
Kram!

Smart!:) Det kan ju iofs hamna olika bak också, men det kanske blir marginellt. Varför jag mätte så tätt inpå var bara för att se om det blev någon skillnad då jag mätte på morgonen vs att mäta innan lunch. Nästa gång blir 1 feb! Om jag kommer ihåg 😉

Kommentarer är stängda.