Mått – shape up!

Efter att ha tagit mina mått idag är det bara en bekräftelse på mina misstankar – jag har växt! Flera mått har gått åt fel håll. Sämst är det viktigaste måttet – maghullet från graviditeten. Visserligen togs de senaste måtten på morgonen och dagens innan lunch, men ändå. Nu är det bara att sätta fart på det hälsosammare livet igen! Det räcker inte med bara löpningen.

Bröst: 87 cm (92 första mätningen, 89 sista)
Midja: 76 cm (78 första mätningen, 74 sista)
Mage: 88 cm (87 första mätningen, 84 sista)
Rumpa: 99 cm (99 första mätningen, 97 sista)

De senaste mån har jag slarvat med maten. Har inte haft någon inspiration alls. Men nu har jag faktiskt kommit igång igen lite. Planerar maten bättre och lagar mer varierad kost, som även Lovis har börjat äta av (en del av den). Hon ÄLSKADE köttfärsbiffarna jag gjorde igår:) I kväll blir det krispiga kycklingbitar (verkar vara lite som nuggets fast med sesamfrön och inte friterade) med klyftpotatis.

Har även slutar småäta igen, något som smög sig tillbaka kring julen. Åt inte lika mkt/ofta som förr, men ändå!

I dag har jag och barnen varit på prommis/cykeltur och så ska jag ta mig ut på pass nr två på programmet också. Avbröt det förra som var 4 pass/vecka och kör nu på det jag hade från första början, milen under timmen med 3 pass/vecka. Den 25 feb är det klart och då kör jag program för att klara halvmaran på 2 timmar. Hoppas på bättre hälsa denna termin… Barnen verkar nästan vara på väg att bli sämre IGEN! Hoppas verkligen att vi får bli helt friska nu..!!