Tjänster

Jag hjälper dig nå ut med ditt budskap med hjälp av mina unika illustrationer med enkel och handgjord känsla, och det analoga skapandet som grund. Illustrationer som förtydligar, bygger broar och väcker känslor.

Oavsett om du behöver ett mönster, illustrationer till en publikation eller kanske vill skapa ett helt eget illustrativt koncept – hör av dig!

Informationsmaterial

När du arbetar med text i exempelvis en broschyr så kan illustrationer vara ett bra sätt att lyfta fram budskapet samt sätta rätt känsla.

I mitt arbete som marknadskommunikatör på Moramast gjorde jag nyligen en broschyr om företaget. Målet var att lyfta fram företagets mix av stor branschkunskap och höga servicenivå. Där passade illustrationerna bra som en brygga mellan det professionella och personliga.

Se broschyren
Tygpåsen I säsong med vår- och sommartryck

Illustrativt koncept

Vill du erbjuda egna produkter med unika illustrationer på? Eller kanske skapa ett koncept för din butiks påsar, kartonger och etiketter? Jag hjälper dig!

Idén till denna påse skapades för det sistnämnda i ett fiktivt uppdrag på Berghs School of Communication, men jag tyckte om det så mycket så jag lät trycka upp påsen på riktigt. (Den finns att köpa i min webbshop.)

Till kollektionen I säsong
Mönstret På väg

Mönster

Ett mönster kan användas till i princip vad som helst. Till exempel som en bakgrund i en trycksak eller på en hemsida, på ett klädesplagg eller på en tapet.

Mitt mönster På tur är ett mönster som vill inspirera till såväl små som stora äventyr. Och att stanna upp och njuta på din väg genom livet!

Vill du ha ett eget mönster? Hör av dig!

Till kollektionen På tur
  • Skoluppgift Berghs SoC - barnboksillustration. Bokillustration till bokstäverna A och H i en redan existerande ABC-bok: "Magic, Cilla & Bayby Ramsor om tjejer, killar och grejer" av Eva Lundgren.
  • Boksillustration

    I bland säger en bild mer än 1000 ord. Jag hjälper dig förstärka budskapet i en bok eller annan berättande text.

    Dessa bilder är från ett studentarbete på Berghs School of Communication. Vi skulle göra två illustrationer till den (redan befintliga) svenska boken "Magic, Cilla & Bayby Ramsor om tjejer, killar och grejer", en ABC-bok av Eva Lundgren. Jag valde att illustrera A och H.

  • Skoluppgift Berghs SoC - barnboksillustration. Bokillustration till bokstäverna A och H i en redan existerande ABC-bok: "Magic, Cilla & Bayby Ramsor om tjejer, killar och grejer" av Eva Lundgren.
Animation med min seriekaraktär

Animering

Animeringar kan göras precis hur enkla och avancerade som helst. Men även en enkel animation kan göra stor skillnad och ge liv åt din illustration.

Logotyp

Jag skapar unika logotyper då de, precis som allt annat jag gör, utgår från det analoga skapandet.

Självklart levereras de i olika filtyper anpassade för skärm och print.

Mockup med min karta över Mora

Vad vill du ha?

En tavla, karta, (både och), illustrationer till annonser, en folder, en receptbok, en meny, tapeter, vykort, kontorsmaterial... ja du förstår. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad som går att skapa!