Sista vilodagen på resan

I dag har varit den sista vilodagen på resan. En välbehövd sådan. De 11 milen i Höga Kusten i förrgår var riktigt jobbiga för låren… Med över 1100 m höjdstigning fick de verkligen kriga på, och jag gick till och med två backar i slutet då jag bara inte orkade sega på uppåt nå mer (det gick inte så mycket långsammare ändå).


Det har gått många dagar sedan sista uppdateringen från resan här på hemsidan. Jag har helt enkelt varken orkat eller hunnit. När jag är klar för dagen är det dusch och mat som gäller. Och så lite skrivande på Instagram och Facebook, och kanske lite mail och pratande i telefon. Sen är dagen slut och jag behöver få min sömn inför nästa dags utmaningar.


I förrgår var första dagen som det regnade när jag var ute på vägarna, men det blev inte så mycket som det såg ut att bli. I går regnade det också, sånt där fint regn som känns mer som dimma än regn. Det ser även ut att bli lite ostadigt de sista dagarna. Tur jag inte är gjord av socker då!


Nu är det bara två dagar kvar. TVÅ DAGAR!! Förstår ni?! Helt otroligt… Och sista dagen får jag dessutom sällskap! Troligen hela vägen av Anna-Karin Rikardsson från Umeå Universitetssjukhus, och i Strömbäck möter fler upp för att cykla med sista biten. Men innan vi ger oss av därifrån bjuds vi på lunch av Strömbäcks Folkhögskola.


Jag är så oerhört tacksam till Erica Almgren Stenberg som verkligen gjort allt och lite till för att ta emot mig i Umeå ❤️ Tack även till Ann-Cristin Häggström, Peter Andersen, Anna-Karin och alla andra som hjälpt till. Ni är helt fantastiska!!


Insamlingen har kommit en bra bit på vägen, men ännu är det långt kvar till målet. Så sprid nu så gott ni kan, samla ihop pengar på arbetsplatsen och gör reklam för ert företag genom att bidra i dess namn!

Och kom ihåg att fyra ALS-armband ska lottas ut också, men då måste vi först upp i halva respektive hela summan. Gör allt vad ni kan, så gör jag allt jag kan! Någon känner du säkert som kan bidra med en hundring! 🙂

Nu har jag vilat mina ben i dag, i morgon krigar jag vidare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen