Swisha in ditt bidrag!

Om du vill skicka in ditt bidrag utan att fylla i en massa uppgifter kan du från och med nu swisha mig på 070-38 48 755 så sätter jag in det på insamlingen åt dig. Det kanske inte kommer in ögonblickligen eftersom att jag inte sitter vid datorn dygnets alla timmar, men jag sätter in pengarna på insamlingen så fort jag bara kan!

Jag har fått en del frågor om det inte går att swisha in sitt bidrag, eller betala in direkt till något bankgiro eller liknande. Det går att göra om man vill bidra till Hjärnfonden i stort, eller om det är få insättningar och man skriver Kriga mot ALS som meddelande så att de kan gå in och flytta över det manuellt. Men dels hoppas jag ju på massor av insättningar, och dels vill jag ju inte att de pengar vi samlar in ska behöva gå till att personalen behöver administrera inbetalningar som hamnat fel. Så för att det ska bli så enkelt som möjligt för er och Hjärnfonden skaffade jag alltså swish. Har ni inte swish eller tycker ni att det känns osäkert så är ni självklart fortfarande mer än välkomna att använda insamlingssidans betalningsfunktion.

Under resan blir det nog så att jag sätter in alla swischade pengar under en och samma dag under ett ”namn” då jag a) inte kommer ha så mycket tid eller möjlighet till administration och b) det förhoppningsvis kommer in MASSOR med bidrag till insamlingen! Men så långt det är möjligt sätter jag in det var för sig med era namn. Jag meddelar här om/när det ändras.

Sprid nu detta ordentligt så vi får in massor med pengar! Kriga mot ALS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen