Tävla om ett av fyra ALS-armband från Elena Stockholm

Förra onsdagen skrev jag om detta på Facebook och Instagram, men jag glömde ju lägga upp informationen här! Så här kommer det, bättre sent än aldrig…

Förra onsdagen skulle jag egentligen skriva att det var dags för utlottning av de vackra ALS-armbanden från Elena Stockholm, men för att inte bryta mot lagen bestämde jag mig för att göra om lite och köra en tävling om de fyra armbanden istället (två ofärgade och två rökfärgade).

Regler

Alla som har bidragit/bidrar till insamlingen kan vara med i tävlingen. På Facebook eller på Instagram kan du svara på frågorna i en kommentar eller via ett direktmeddelande. Tävlar du via mail (lisa@krigamotals.nu) skriver du ditt namn, mail och mobilnummer, samt svaren. (Du kan även skriva en kommentar nedan, men vill du inte att dina kontaktuppgifter ska skrivas ut publikt föreslår jag någon av de andra alternativen.)

Frågorna är:

  1. I vilken stad genomförde jag den första intervjun av vårdpersonal under min resa genom ALS-Sverige?
  2. Hur mycket tror du att denna insamling kommer att få in i bidrag till och med den 21 juli då den avslutas?

De fyra som svarar rätt på 1 och kommer närmast rätt på fråga 2 vinner var sitt armband!

Tävlingen pågår till och med dagen då insamlingen avslutas, den 21 juli. Så bidra och dela nu!! Och kom ihåg att om du redan har bidragit förut behöver du inte bidra igen för att kunna vara med – även om du gärna får 😉

Foto från Elena Stockholm.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *