Team Sportia sponsrar med cykel, rabatt och kunskap!

En stor pusselbit föll på plats när Team Sportia i Gävle valde att gå in som sponsor! De bidrar inte bara med cykel (vilket är stort nog bara det) utan jag får även 50% rabatt på alla tillbehör, och så delar de med sig av sin stora kunskap kring cykling (med mera). Jag är dem evigt tacksamma!

Åkullen påsatt för hemfärd från butiken!
(Å)kullan på bilen, redo för hemfärd!

Nu kan äntligen min man Johan få tillbaka sin cykel, och jag kan köra runt på vägarna med en egen skönhet! Det blev en Cresent Åkulla, men jag kallar henne Kullan. Hon är en sporthybrid med hydrauliska skivbromsar och 24 växlar. Jag hämtade henne i fredags och det blev en premiärtur i dag – 87,6 km i södra Stockholm – som du kan läsa mer om i ett inlägg under Träningsdags.

Nu ska det trampas fort!
Mina cykelskor, märket Scott

Jag köpte även kombipedaler (vanliga pedaler på ena sidan och som man kan sätta fast skorna i på andra sidan) och riktiga cykelskor. Lite skavsårsvarning uppe kring kanten vid hälen efter dagens långpass (vågat att köra nästan 9 mil med nya skor..), men känner inget nu efteråt. I övrigt supersköna skor. Hoppas bara jag slipper vurpa mer… Blev tre vurpor på premiärturen 😉

Nästa steg är att fundera på vad mer jag behöver (har redan påbörjat en lista) och så ska jag åka tillbaka någon dag om drygt en vecka och gå igenom med Andreas på Team Sportia lite om klädsel etc, och köpa det nödvändigaste. De ska även ha en genomgång kring cykeln med mig också, det vill säga gå igenom hur man lagar en punktering etc. Vet inte om det blir samtidigt, men i alla fall innan jag sticker iväg. Det är välbehövligt!

Tack Team Sportia för att ni är med och krigar mot ALS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen