Vila i frid, fina farbror Janne

I januari 2015 fick min farbror Jan diagnosen ALS. Natten till i fredags somnade han in i den eviga vilan.

Sorgen är stor, men nu slipper han i alla fall lida mer. Mina tankar går till hans fru, barn och barnbarn.

Vi minns dig med glädje, och tänker tillbaka på den Janne som levde livet med ett leende på läpparna, bröd i bakmaskinen och en aldrig sinande energi.

Vila i frid, fina farbror Janne.


Kommentarer

2 svar till ”Vila i frid, fina farbror Janne”

  1. Caroline Granzell

    Jag beklagar sorgen! Och jag vet vad ni går igenom..
    Denna hemska sjukdom tog min mammas liv också. Hon somnade in igår efter 1,5 års kämpande <3. Det är så tomt och saknaden är olidlig, men som du säger så slipper de lida mer. Hemska hemska sjukdom! Du gör ett fantastiskt jobb Lisa.

    1. Lisa Kriga

      Vilken kämpe, jag beklagar din sorg..! Läste någonstans att den brukar kallas djävulens sjukdom, vet inte om det är så men det känns ganska passande i alla fall. Och tack för dina vänliga ord, de värmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *